Zoeken naar ultra kort

Uw zoekactie voor ultra kort leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Knuffelbeer 54 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Stoeipoesje gezocht
Verzorgde man zoekt date met verzorgde vrouw, mager type mag en leeftijd onbelangrijk. Kan niet ontvangen, op kamer in Wevelgem of bij jouw? Date af te spreken. Kort kennismaken, knuffelen, je ontdekken op speelse wijze, voetjes masseren en strelen, intiem. Je wensen zijn te bespreken. Tot hoors.  
gisteren
Jan 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Massage en misschien wel meer.
Welke vrouw wil eens verwend worden? Ik ben een goeduitziende sportieve man en geef jou graag een stoel, rug of als het klikt erotische massage van jou intieme lichaamsdelen en wie weet wat er dan volgt...iets heel intiems tussen ons beiden? Ik ben een verzorgde man met niveau, hygiënisch en discreet. Ik ben normaal gebouwd,1m80,68 kg donker kort blond haar en blauwgroene ogen. Kortom ik zal je niet teleurstellen...Vertel me graag welke massage jou voorkeur heeft en wie weet misschien heb ik deze middag al tijd voor jou...( alle leeftijden +18-75) volslank of een beetje verlegen? Aarzel niet om te reageren....!  
gisteren
SPEELKAMERAADJE 55 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
IK DENK NIET ALLEEN MET MIJN ..., HIJ BESTAAT DUS NOG ... :-)
Hoi, als klasse dame schuilt er achter die mooie onschuldige glimlach van jou een wereld van fantasie en verlangen die wachten om ontdekt te worden... Ik zoek die ééne dame (single of met medeweten van) die er voor open staat om met mij op een erotich avontuur te gaan, zonder enige vorm van verplichtingen, gewoon pure opwinding en genot, maar steeds met alle respect naar elkaar toe ! Elkaar ontdekken op alle vlakken, hmmmm ... Ik ben niet de man die bij het eerste afspraakje met mijn broek op mijn enkels zal staan, en ik denk niet alleen met mijn ... (hij bestaat dus nog !). Beroepshalve (vertegenwoordiger) kan ik me zeer flexibel vrijmaken tijdens de dag. Ik heb Kort blond grijzend haar, zeer felle blauwe ogen, 1.73 en ongeveer 78 kg, sportief, soa vrij en gesteriliseerd. Als je denkt dat er voldoende raakvlakken zijn, geef dan gerust een seintje en we spreken verder af om te zien of de spreekwoordelijke klik er zou zijn !? Fijne dag nog,(jou) Speelkameraadje x  
gisteren
Tom 30 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Mijn ultieme fantasie
Dag dames, al enkele jaren is mijn ultieme fantasie om eens een erotisch avontuur te hebben met een rijpere ervaren dame, hoe ouder hoe liever. Sta jij ervoor open om mijn fantasie werkelijkheid te laten worden? Je zal het je zeker niet beklagen. Ikzelf ben een alledaagse blanke man met bruin kort haar, 1m80 en +- 70kg. Hopelijk tot snel, groetjes tom  
gisteren
Sterreke 48 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vandaag 13 mei in Gent...wie heeft zin in iets leuk ? Sex mag ook :-)
Laat mij me even voorstellen, ik ben een normale man, 48, halflang grijs/blond/bruin haar, blauwgrijze ogen, 1m81 en 88kg. Ik ben gebonden en op zoek naar een fijne discrete vriendin. Ik ben eerder een gever dan een nemer en ik heb veel fantasie! Ik vind het hebben van een "klik" en kunnen plagen en spelen wel heel belangrijk. Ik geniet graag van samen lang strelen en kussen. Als je niet meer wil dan wandelen, sporten of strelen en kussen is dat dan ook prima voor mij. Ik kan me redelijk makkelijk overdag vrijmaken, wel niet op woensdag... vandaag 13 mei dan ben ik de namiddag in Gent. Een kort heet afspraakje is natuurlijk ook wel eens leuk. Ik kijk uit naar een berichtje van jou, Lieve groetjes.  
Jonass 49 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Plussize meid/dame met een pikant kantje
Hallo dame, zoals de titel verwijst heb ik een zwak voor vollere dames. Mijn fetisj die ikzelf graag onderga is facesitting door jouw op mij. Maar onderga jij zelf ook graag large penetration, toys, choking, inserts, spanking, fisting, intens genot, dan passen we goed samen. Maar genoeg ik vertel er graag uitgebreid over tijdens onze verdere kennismaking. Wie ben ik? Een man van de wereld, woonachtig omgeving Kortrijk, hoger opgeleid, zelfstandig 48j groot en struis gebouwd. Ik ben openminded t.t.z. je bent single/gehuwd/in relatie/bi/hetero maakt niet uit. Ik heb ook een relatie maar wens me op seksueel vlak nog meer te geven. Waarin IQ en EQ elkaar ontmoeten, ik val hierop, meer dan alleen maar voor de seks. Als mijn kernwoorden je niet afschrikken (of enkele) waarin je denkt jezelf te herkennen schrijf me gerust aan. Wil je verwend worden in de breedste zin van het woord, laten we dan elkaar gauw ontmoeten en een mooi verhaal maken. Ik kijk er al uitgebreid naar uit.  
Magic-Touch 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Magische Handen zoeken Gevoelige Vrouwelijke Tepels
Mijn magische en ervaren handen zoeken een een dame met gevoeilige borsten die zin heeft om eens lekker verwend te worden met een borsten- en tepel massage. Ik kan verplaatsen in Vlaanderen. Geen koppels of mannen aub. Schrijf me nu een kort bericht om verder af te spreken. Magic-Touch  
lekker speeltje 33 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
lekker speeltje samen eens uittesten? :)
Bij deze ben ik op zoek naar een leuke meid/dame om samen wat leuke, gezellige en geile momenten te beleven leeftijd onbelangrijk,een goede klik wel belangrijk:) Ik ben niet zo zeer op zoek naar even een snelle wip en weer meteen weg... Elkaar plagen,strelen,masseren, kussen,..en dit laten omgaan in een lekker lang en geil voorspel wat alles wat erna nog komt alleen maar ten goede zal komen :) en dat wat daarna allemaal komt zien we dan samen wel :) niets moet en alles mag, en niets is leuker om elkaar lekker te verwennen En hoe heter hoe beter :) een leuke plek hiervoor vind ik wel een gezellig hotelletje of sauna even nog wat over mezelf:) single, slank, donkerblond kort haar, grijs/blauwe ogen,33 jaar, 1,80m , kan me makkelijk verplaatsen , en de rest mag je lekker zelf ontdekken :) Onlangs een nieuw speeltje gekregen en ben er wel heel benieuwd naar om het eens samen met een leuke vrouw uit te proberen als je van wat groters houd:) of ben je benieuwd wat daar onder zit? :) kuss xx  

lekker speeltje samen eens uittesten? :)
Jo.d.v 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Moedertje beffen
Is er een vrouw die zich aangesproken voelt om een goede befbeurt te krijgen voor moederdag. Orgasme verzekerd. Ben echt een zeer goede likker al zeg ik het zelf. Ik ben zeer verzorgd en goeduitziende man 1.80m 72kg groene ogen en kort bruin haar xl.discretie is natuurlijk verzekerd.  
Peter 54 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Geile kapster
Ik ben Peter en zoekt een geile kapster , Die me naakt mijn haar wil knippen . Teasing tijdens de knipbeurt gevraagd . Nadien geef ik je een lekkere befbeurt . Regio tussen Waregem en Kortrijk . Mooie verzorgde man . Vrouwtje met jartel mag ook . XXX Peter .  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10